ГоловнаПолітика

Росія стягнула до кордону з Україною близько 50 тисяч військових

За 50-км зоною знаходиться менше, ніж 100 тисяч російських військових.

Росія стягнула до кордону з Україною близько 50 тисяч військових
Фото: Евгений Фельдман

У прикордонних районах України та Росії з боку Російської Федерації,в т.ч. за 50-кілометровою зоною на даний момент знаходиться близько 50 тисяч російських військових.

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"10 тисяч осіб - це біля самого кордону. Всього ж у прикордонних районах в т.ч. за 50-км зоною зараз знаходиться менше, ніж 100 тисяч (про що заявляли українські офіційні особи), але більше, ніж 30 тисяч (про що заявляла два дні тому американська розвідка). На нашу думку  - приблизно 50 тисяч ", - написав він.

Нагадаємо, напередодні керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив, що протягом останньої доби продовжувався перекид російських військ до кордону РФ з Україною.За його інформацією, в Ростовській області зафіксовані колони техніки, що прямують до кордону, в районі м. Міллерово, смт. Тарасівський, г.Каменск-Шахтинський, у складі 150 БТР і 400 одиниць автомобільної техніки.

29 березня Тимчук повідомив, що в районі Брянська ідентифікований ешелон з бронетехнікою,який рухався в бік кордону. У складі перевезеної техніки - новітні російські танки Т-90.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram