ГоловнаПолітика

Шенцев: ПР недостатньо пручалася призначенню в Кабмін "потрібних" людей

"Регіонал" закликав вичистити з влади пристосуванців.

Шенцев: ПР недостатньо пручалася призначенню в Кабмін "потрібних" людей
Фото: karpatnews.in.ua

Заступник глави Партії регіонів Дмитро Шенцев засудив колишніх представників влади, які зайшли в Кабмін не через ПР, а "з чорного входу".

Про це він заявив сьогодні, виступаючи на закритій частині з'їзду ПР, передає власний кореспондент LB.ua.

"Так , сьогодні ми засуджуємо наших керівників , але ми повинні чесно собі сказати , що ми зробили , щоб цього не сталося. Як у нашої партії міг з'явитися вождизм ? Як могло вийти так , що партію відсунули від прийняття рішень? Треба сказати , що ми недостатньо чинили опір тому , що з уряду прибирали людей , що не мають до ПР ніякого відношення. Саме ці горе- менеджери привели економіку в такий стан , в якому вона знаходиться зараз ... Більшість претензій до влади пов'язане з тими людьми , які зайшли в уряд не через нашу партію , а з чорного входу " , - заявив Шенцев.

"Регіонал" закликав "всіх пристосуванців не просто вичистити, але випалити розпеченим залізом": "Я теж з жахом дивлюся сюжети про знайдені кілограми золота, але ми до цього яке маємо відношення? "

Коментуючи рішення деяких народних депутатів залишити фракцію ПР, Шенцев заявив, що "нічого їм робити в партії".

"Наш святий обов'язок згуртувати та захистити наших партійців. Я, на жаль, не володію солідними матеріальними активами, але хочу сказати, колеги, у кого є загроза сім'ям, приїжджайте до нас у Харків. Ми кожному знайдемо дах і не залишимо без уваги", - сказав Шенцев.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram