ГоловнаПолітика

Оприлюднено "темник" для російських телеканалів

Увечері в п'ятницю росіянам розкажуть про розгул криміналу в Україні

Оприлюднено "темник" для російських телеканалів
Фото: zn.ua

Спецкор російської газети "Коммерсантъ" Ілля Барабанов виклав у Твіттері фото "рекомендацій" для підсумкових програм російських телеканалів.

Від журналістів, зокрема, вимагають роз'яснити, що "за 23 роки перебування в складі незалежної України Крим через провину київської влади переважно деградував", а "мета російської влади зараз - забезпечити становлення нового життя на півострові, привести Крим до загальноросійських стандартів якості життя".

"Розгребти "авгієві стайні", залишені українською владою, відразу не вдасться; але робота в цьому керунку триває, і результати кримчани будуть відчувати щодня", - рекомендовано говорити ЗМІ.

Також тележурналістів просять "активно включитися в роботу з пропаганди літнього відпочинку в Криму: близько, безпечно, у своїх".

У рамках висвітлення ситуації в Україні рекомендують звернути увагу телеглядачів на "атмосферу беззаконня, наростання хаосу: нацисти на ключових державних постах, МВС паралізоване страхом (усі грізні слова після загибелі Музичка залишилися тільки словами), розгул криміналу, який дуріє від власної безкарності, зростання злочинності під виглядом Майдану", а також на зростання проблем української економіки.

Фото: https://twitter.com/barabanch

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram