ГоловнаПолітика

Троє українських офіцерів із Криму прибули в Київ, - заступник голови АП

Юлій Мамчур, Ігор Воронченко і Ростислав Ломтєв прибули у столицю

Троє українських офіцерів із Криму прибули в Київ, - заступник голови АП
Фото: Макс Левин

Полковник Юлій Мамчур, генерал-майор Ігор Воронченко, а також майор Ростислав Ломтєв із батальйону морської піхоти у Феодосії прибули до Києва.

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua повідомив виконувач обов'язків заступника голови Адміністрації президента Андрій Сенченко.

Раніше про те, що 6 звільнених українських військовослужбовців вивозять із Криму, заявив керівник кримського медіа-центру Міноборони України Владислав Селезньов.

"Джерела повідомляють, що полковник Юлій Мамчур, генерал-майор Ігор Воронченко, капітан 2 рангу В'ячеслав Дем'яненко, старший лейтенант Олександр Філіпов, а також офіцери-морпіхи підполковник Дмитро Делятицький і майор Ростислав Ломтєв у супроводі озброєних людей прямують у бік переходу "Чонгар", - написав Селезньов у своєму Facebook.

Про те, що на материкову частину з Криму везуть Юлія Мамчура, повідомила його дружина Лариса.

Нагадаємо, місцезнаходження Юлія Мамчура та Ігоря Воронченка було невідоме з 23 березня, коли під час штурму частин їх викрали російські військові.

Раніше в.о. президента Олександр Турчинов на брифінгу повідомив, що в Криму звільняють чотирьох офіцерів Військово-Морських сил України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram