ГоловнаПолітика

Ключові партії висунуть кандидатів у президенти напередодні закінчення реєстрації (оновлено о 19:00)

На останні три дні заплановано з'їзди чотирьох найбільших партій

Ключові партії висунуть кандидатів у президенти напередодні закінчення реєстрації (оновлено о 19:00)
Фото: zn.ua

Партія "Батьківщина" запланувала проведення з'їзду 29 березня, в суботу. Початок о 12:00.

Як очікують, саме на ньому відбудеться висунення Юлії Тимошенко для участі в президентських виборах. Тимчасом 30 число, як відомо - останній день, коли можна подавати документи у ЦВК усім охочим балотуватися.

Нагадаємо, на 29 березня заплановано також з'їзди ВО "Свобода" і Партії регіонів. На яких, імовірно, також висунуть кандидатів від цих політсил у президенти.

Як стало відомо кореспонденту LB.ua, у п'ятницю заплановане проведення з'їзду партії "УДАР", яка, судячи з усього, висуне кандидатом Віталія Кличка, який давно не приховує своїх президентських амбіцій. Зазначимо, що чутки про своє небалотування в президенти Юлія Тимошенко розвіяла після повернення з Німеччини, де пройшла тижневий курс реабілітації. Про своє бажання брати участь у виборах вона повідомила фракцію минулого тижня.

Наразі немає інформації щодо проведення з'їзду партії "Солідарність" Петра Порошенка, який наразі відкрито не заявляв про свої плани брати участь у виборах, але участі якого всі очікують.

Як стало відомо, станом на 17:00 "Солідарність" не проводитиме з'їзд, оскільки Порошенко має намір балотуватися не від партії, а як самовисуванець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram