ГоловнаПолітика

Російські спецпризначенці захопили батальйон морпіхів у Феодосії

Захопили близько 80 українських морпіхів

Російські спецпризначенці захопили батальйон морпіхів у Феодосії
Фото: facebook.com/vladislav.seleznev.94

Російські військові захопили територію батальйону морської піхоти у Феодосії.

Про це повідомив керівник медіа-центру Міністерства оборони України Владислав Селезньов на своїй сторінці у Facebook. За даними Селезньова, штурм частини розпочався близько 5:00 ранку 24 березня.

"Джерела підтверджують роботу пари вертольотів Мі-24 і пари Мі-8, деякі джерела стверджують, що "працювали" КПВТ із БТРів. З вертольотів велося спостереження за ситуацією і висадкою десанту. Під час штурму використовували світло-шумові гранати", - написав він.

"Периметр частини вже оточено. Дорога до частини перекрита двома БТРами і двома десятками солдатів РФ. У будівлі казарми сильне задимлення", - повідомив Селезньов.

О 6:00 ранку з території частини вийшли три БТРа зі спецпризначенцями на борту.

За оперативними даними групи "Інформаційний спротив", сьогодні вночі територію підрозділу українських морських піхотинців у Феодосії захопили російські війська, написав у своєму Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"У ніч із 23 проти 24 березня окупанти здійснили штурм частини. У штурмі брали участь близько 50 спецпризначенців російського ГРУ ГШ, 200 солдатів, 2 вертольоти і 3 БТР. Велася стрілянина (не на ураження), морпіхи вступили в рукопашний бій. За нашими даними, жертв немає, вогнепальних поранень - теж", - написав він.

За словами Тимчука, українських морських піхотинців до ранку силою вивезли з території частини. Наразі над частиною піднято російський прапор.

"До ранку захоплених українських морпіхів силою вивезли з території частини. Нині над частиною піднято російський прапор. Частину оточено росіянами, в'їзди блоковано БТР", - додав Тимчук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram