ГоловнаПолітика

Тимошенко створює штаб для боротьби з "російськими окупантами"

Екс-прем'єр впевнена, що "анексія Криму" готувалася Росією давно

Тимошенко створює штаб для боротьби з "російськими окупантами"
Фото: www.tymoshenko.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко провела нараду за участю фахівців в оборонній та військовій сферах і запропонувала створити постійно діючий штаб, який вироблятиме рішення для реагування на загрози, перед якими опинилася Україна через "військову агресію" з боку Росії.

Про це повідомили в прес-службі ВО "Батьківщина".

За словами Тимошенко, ситуація, що склалася, "змушує шукати екстраординарні рішення для реагування на військову агресію Росії на новому рівні". Вона зазначила, що "анексія Криму" готувалася Росією давно, плани були більш масштабними, і вона не виключає, що російський президент Володимир Путін продовжуватиме їх реалізацію.

"Що стосується світу, то ми наполягатимемо, щоб військова допомога в будь-якому контексті прийшла. Ми наполягатимемо, щоб вони збільшували санкції. Але всі реалісти: ми залишилися один на один у дуже важкій ситуації", - підкреслила Тимошенко і запропонувала учасникам наради об'єднатися для розробки плану дій з реагування на "військову агресію Росії".

За результатами наради напрацьовано пакет з декількох десятків пропозицій, який терміново направлять керівництву України.

Нагадаємо, сьогодні, 21 березня, президент Росії Володимир Путін підписав указ про утворення Кримського федерального округу. Центром Кримського федерального округу став Сімферополь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram