ГоловнаПолітика

У депутата Держдуми, який проголосував проти анексії Криму, почалися проблеми

Ілля Пономарьов став єдиним депутатом із 446, який виступив проти

У депутата Держдуми, який проголосував проти анексії Криму, почалися проблеми
Илья Пономарев

Фракція ЛДПР має намір поставити перед Держдумою питання про позбавлення Іллі Пономарьова повноважень депутата через те, що він проголосував проти проти ратифікації Договору про прийняття Криму в РФ і закону про нових суб'єктів Федерації.

Про це повідомляє офіційний сайт партії.

"7 квітня фракція внесе на розгляд Держдуми подання про визнання втраченими повноваження депутата Іллі Пономарьова, оскільки він виступив проти інтересів держави, сліпо послухав нацистів, охочих розколоти країну", - йдеться в повідомленні.

Окрім позбавлення повноважень Пономарьова, ЛДПР також вважає, що "решту депутатів, які утрималися під час голосування, необхідно попередити про їхню неповну відповідність політичному статусу".

Член фракції "Справедлива Росія" Ілля Пономарьов у своєму "Живому журналі" пояснив свою позицію. "445 за, 0 утрималися, 1 проти (я). Четверо не голосували... 1994 року уряд Єльцина уклав з урядом України угоду - ми відмовляємося від територіальних претензій на Крим, а Україна відмовляється від ядерної зброї. Недалекосяжну угоду, але попри це - ми дали слово. Україна свою частину договору виконала, ми ж її, виходить, банально обдурили", - написав Пономарьов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram