ГоловнаЕкономікаФінанси

Банк партнера Януковича-молодшого повернувся до нормальної роботи

Циплаков пообіцяв розвивати Південкомбанк

Банк партнера Януковича-молодшого повернувся до нормальної роботи
Фото: pivdencombank.com

Південкомбанк відновив роботу в звичайному режимі після обшуків, які почалися в перших числах березня. Як йдеться на сайті установи, влада не знайшла жодних порушень і розблокувала кореспондентський рахунок.

Голова наглядової ради Південкомбанку Руслан Циплаков підкреслив, що вважає цю фінустанову своїм пріоритетним стратегічним активом, на розвитку якої він планує сконцентрувати основні зусилля.

"У фінансово-промислової групи "Метал Юніон" є всі можливості і ресурси для забезпечення безперебійної роботи банку. З метою подальшого зростання показників Південкомбанку "Метал Юніон" залучатиме додаткові фінансові ресурси з внутрішнього і зовнішнього ринків", - заявив він.

Циплаков є приятелем Віктора Януковича-молодшого. Зокрема, Циплаков і Янукович-молодший - партнери по гоночній команді Ferrari Team Ukraine: Циплаков ганяється, а Янукович обіймає посаду почесного президента.

Південком входить в топ-30 українських банків. Станом на початок року його активи перевищували 7,5 млрд грн. Кредитний портфель установи становить 3,4 млрд грн. У ньому зберігається близько 3,5 млрд грн депозитів, в тому числі 2,55 млрд вкладів фізосіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram