ГоловнаПолітика

Генпрокуратура доручила затримати Клюєва і Аксьонова

Матеріали передано до відповідних органів

Генпрокуратура доручила затримати Клюєва і Аксьонова
Фото: 1tv.com.ua

Прокуратура дала доручення затримати екс-голову Адміністрації президента Андрія Клюєва і голову нелегітимного уряду Криму Сергія Аксьонова.

Про це повідомив журналістів в.о. генпрокурора України Олег Махніцький, пише ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідаючи на запитання про місце перебування Клюєва, Махніцький сказав: "Прокуратура провела всі необхідні процесуально-слідчі дії і дано доручення відповідним спецпідрозділам по встановленню місцеперебування і затримання осіб , оголошених у розшук".

На запитання про затримання Аксьонова, Махніцький також підкреслив, що прокуратура свою частину роботи зробила і дала відповідні доручення профільним спецпідрозділам.

Нагадаємо, 28 лютого ГПУ вимагала від нових керівників МВС та СБУ протягом 10 діб затримати осіб, причетних до масових вбивств активістів у центрі Києва в період з 18 по 22 лютого 2014 року.

Серед осіб, яких розшукують - колишній голова Адміністрації президента Андрій Клюєв. Як відомо, Андрій Клюєв разом з Віктором Януковичем, екс-генпрокурором Віктором Пшонкою і екс-головою МВС Віталієм Захарченком, звинувачується в застосуванні сили до мітингувальників і організації масових вбивств учасників протестів в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram