ГоловнаПолітика

Прикордонники за минулу добу не пропустили в Україну 305 росіян

Головні зусилля зосереджено на недопущенні в'їзду екстремістськи налаштованих осіб

Прикордонники за минулу добу не пропустили в Україну 305 росіян
Фото: zhitomir.info

За минулу добу в Україну не пропустили 305 громадян Росії, які могли взяти участь у заходах дестабілізації ситуації в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Зараз персонал Держприкордонслужби виконує завдання з охорони державного кордону по всьому його периметру і не має наміру покидати межі України й Автономну Республіку Крим.

Зокрема, в рамках проведення заходів з іншими правоохоронними органами контроль посилено на українсько-російському, українсько-білоруському й українсько-молдовському кордонах.

Окрім східної, південної та північної ділянок кордону, посилені заходи безпеки організовано в пунктах пропуску для авіаційного сполучення в найбільших містах України.

Також у межах Херсонської області діє посилений прикордонний режим: ретельно перевіряють осіб і транспортні засоби, що виїжджають з півострова Крим і в'їжджають на нього.

Як повідомляють у Держприкордонслужбі, головні зусилля перевірки зосереджено на недопущенні в'їзду екстремістськи налаштованих осіб, незаконного переміщення зброї, боєприпасів і засобів терору.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram