ГоловнаПолітика

Міліція затримала лідера луганських сепаратистів

На Арсена Клінчаєва раніше вдягав наручники Олег Ляшко

Міліція затримала лідера луганських сепаратистів
Арсен Клинчаев
Фото: provokacia.net

Міліція затримала Арсена Клінчаєва - депутата Луганської облради й одного з організаторів захоплення проросійськими активістами Луганської обласної державної адміністрації.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Затримали одного з організаторів захоплення ОДА і сепаратистського мітингу в Луганську - Арсена Клінчаєва. Закономірний підсумок. Утім, це вирішить суд. Питання в іншому, як реагувати на відео вчорашнього "громадянського арешту" народним депутатом Олегом Ляшком Клінчаєва, що викладено в мережі?!" - написав Аваков.

Нагадаємо, в неділю близько 2 тисяч людей зібралися біля будівлі Луганської ОДА на проросійський мітинг. Вони взяли будівлю штурмом.

У ніч на понеділок Клінчаєв вирушив на зустріч із начальником Головного управління МВС України в Луганській області Володимиром Гуславським. Там на нього напала група людей.

На Клінчаєва наділи наручники, з'явився депутат Верховної Ради Олег Ляшко, який збирається балотуватися в президенти. Ляшко пообіцяв, що Клінчаєва передадуть міліції. Однак у понеділок Клінчаєв уже був на волі і пообіцяв наступного разу застрелити Ляшка.

Раніше Клінчаєв "прославився" низкою провокаційних заяв. Зокрема, назвав загибель людей на вулиці Грушевського в Києві "правильною".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram