ГоловнаПолітика

Константинов оголосив себе лідером Кримської організації Партії регіонів

Реакції ПР на ці слова наразі немає

Константинов оголосив себе лідером Кримської організації Партії регіонів

Голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов стверджує, що тепер він очолює Кримську організацію Партії регіонів, реакції ПР на ці слова ще немає.

Ще пару днів тому кримськими "регіоналами" керував прем'єр-міністр автономії Анатолій Могильов.

"Шановні однопартійці! Доводжу до вашого відома, що, згідно з рішенням ради Кримської республіканської організації Партії регіонів, покладаю на себе обов'язки голови Кримської організації партії", - сказано у зверненні Константинова до членів ПР у регіоні, пише УНІАН.

Він подякував однопартійцям за витримку і політичну розсудливість.

"На жаль, не всі наші однопартійці в інших регіонах України виявилися на висоті і зберегли вірність програмним установкам і передвиборним обіцянкам партії. Тим цінніша ваша готовність зробити все можливе для збереження миру і стабільності в Криму, керуватися у своїх діях, перш за все, інтересами кримчан", - заявив спікер.

Він закликав однопартійців прийти на місцевий референдум 16 березня про входження Криму до складу Росії як суб'єкта Російської Федерації.

Як повідомляло агентство, 27 лютого парламент Криму на позачерговій сесії за участю незначної кількості депутатів відправив у відставку Радмін Анатолія Могильова й призначив "новим прем'єром" АРК лідера партії "Русское единство" Сергія Аксьонова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram