ГоловнаПолітика

Турчинов звільнив чотирьох губернаторів і градоначальника Севастополя

Усі чиновники написали заяви про відставку

Турчинов звільнив чотирьох губернаторів і градоначальника Севастополя
Фото: EPA/UPG

В.о. президента, глава Верховної Ради Олександр Турчинов звільнив губернаторів Черкаської, Хмельницької та Чернівецької областей, а також Севастопольської міськадміністрації.

Про це свідчать відповідні укази Турчинова.

Так, указом №266 від 7 березня звільнено голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Як відомо, Тулуб, який обіймав цю посаду з квітня 2010 року, 25 лютого написав заяву про відставку.

Голову Хмельницької ОДА Василя Ядуху, який раніше подав у відставку і вийшов з Партії регіонів, звільнено указом №271 від 7 березня. Він працював на посаді губернатора з 18 березня 2010 року.

Також Турчинов звільнив голову Чернівецької ОДА Михайла Папієва - указом №270 від 7 березня. 19 лютого Папієв написав заяву про відставку під тиском протестувальників в обмін на гарантії недопущення насильства і захоплення будівель органів влади в області. На посаді губернатора він також працював з 18 березня 2010 року.

Крім того, з посади звільнено голову Севастопольської міськадміністрації Володимира Яцубу - указом №265/2014 від 7 березня. Як відомо, 24 лютого Яцуба публічно склав свої повноваження і вийшов з Партії регіонів через політичні переконання.

Опитування
Как Украине стоит поступить с Крымом, если тот отсоединится?
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram