ГоловнаСуспільствоЖиття

Штурмувати штаб ВМС готуються провокатори, - очевидець

Підготовка до штурму супроводжується "психологічною атакою"

Штурмувати штаб ВМС готуються провокатори, - очевидець

Група козаків, російських військових з повним озброєнням і "провокаторів" готуються штурмувати Штаб Військово-Морських Сил України в Севастополі.

Про це з місця подій повідомляє журналіст Роман Бурко.

"З обох боків КПП козаки, російські військові та завезені провокатори будують щити та естакади, прилеглі до стін, які огороджують штаб. З боку КПП біля Соловйовських складів під'їхала фура із залізними щитами для побудови штурмових естакад! Можливо, готуються до штурму", - написав журналіст у себе у Facebook.

Водночас, за його словами, ці дії супроводжуються "психологічною атакою" - включена гучна музика і проросійські "патріотичні" пісні.

"Також в перервах чутні гасла, які заводять координатори та підхоплюють люди з юними голосами. Лунають гасла: "Фашизм не пройде", "Росія! Україна! Білорусь - єдиний союз!" тощо", - написав Бурко.

Раніше керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив, що почався штурм штабу ВМС в Севастополі.

"Штаб атакують "російські тітушкі", озброєні битами. За ними стоять ряди російських військових з автоматами", - зазначив Тимчук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram