ГоловнаПолітика

Янукович перебуває в Підмосков'ї, - джерело в РФ

Також у Москві бачили Віктора Пшонку

Янукович перебуває в Підмосков'ї, - джерело в РФ
Фото: EPA/UPG

Віктор Янукович перебуває в Росії, повідомляє російське агентство РБК з посиланням на одного з великих російських підприємців, а також на високопоставленого російського чиновника.

Один зі співрозмовників агентства розповів, що Янукович прибув до Москви в ніч на вівторок. За його інформацією, відставного президента бачили в готелі "Україна" (нині - Radisson Royal). Це підтверджує джерело, близьке до його керівництва, оскільки офіційний представник готелю відмовився надати інформацію про мешканців. Група людей провела в клубному ресторані готелю на 11 поверсі майже всю ніч з вівторка на середу, говорить одне з джерел. За його інформацією, для цього заходу задіяли спецслужби і вжили підвищених заходів безпеки, персонал, що обслуговує, не допустили.

У готелі "Україна" Янукович не затримався, стверджує один зі співрозмовників РБК. За його словами, зараз повалений президент України перебуває в Барвисі. Там розташований ФДЛУ "Клінічний санаторій "Барвиха" Управління справами президента Росії. Прес-секретар голови управління справами президента Володимира Кожина Віктор Хреков заявив РБК, що у нього немає такої інформації. Але чиновник, з яким розмовляв РБК, підтвердив, що Янукович дійсно перебуває у Підмосков'ї.

Один із найближчих до Януковича - колишній генпрокурор України Віктор Пшонка - також може перебувати в Москві. Чоловіка, схожого на нього, кореспондент РБК зустрів у холі готелю "Україна" в середу вдень.

Нагадаємо, в середу Януковича і екс-міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка оголосили в міжнародний розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram