ГоловнаПолітика

Карпачова: з офісу Лутковської намагалися вивезти документи і техніку

За її словами, цьому намагалися завадити обурені співробітники офісу

Карпачова: з офісу Лутковської намагалися вивезти документи і техніку
Фото: www.segodnya.ua

Екс-омбудсмен Ніна Карпачова заявляє, що з офісу нинішнього уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської намагалися вивезти документи та оргтехніку.

Співробітники - нинішні та колишні - офісу намагалися цьому перешкодити, заявила в ексклюзивному коментарі LB.ua Карпачова.

"Сьогодні вранці мені зателефонували хлопці з Майдану і сказали, що їм стало відомо, що з офісу омбудсмена в ті хвилини вивозили документи, комп'ютерну техніку та меблі вантажним автомобілем Mercedes. Вони сказали, що піднімають одну зі своїх сотень і виходитимуть на офіс. Я знаю, що хлопці, які і працюють в офісі, були дуже обурені, що ці кілька найкритичніших днів офіс Лутковської був закритий, люди розпущені по домівках, а вона взагалі була в Німеччині та заявляла, що проблем у нас жодних не існує", - зазначила екс-омбудсмен.

На уточнююче запитання, чи були в офісі Лутковської сьогодні її представники, Карпачова відповіла: "Я зрозуміла, що хлопці, які працюють в офісі, які раніше працювали, намагалися перешкодити разом з самообороною вивезенню документів".

Зазначимо також, як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, кілька людей із самооборони Майдану дійсно прийшли в офіс Лутковської. Вони вирішили перевірити інформацію про можливе вивезення документів. За словами активістів, вони з помічником Лутковської пройшли по поверхах і побачили, що ніхто нічого не вивозить, нічого підозрілого не виявлено, однак залишилися на першому поверсі для охорони - контролювати, щоб не вивезли документи, які можуть представляти якусь цінність.

Нагадаємо, Лутковська сьогодні заявила LB.ua, що її офіс намагалися заблокувати троє соратників Карпачової.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram