ГоловнаПолітика

Ахметов: "Живемо і працюємо далі як велить сумління"

Бізнесмен звернувся до працівників своїх компаній

Ахметов: "Живемо і працюємо далі як велить сумління"
Фото: scm.com.ua

У понеділок по всіх структурах, які входять у бізнес-орбіту Ріната Ахметова, розійшовся лист, адресований співробітникам компаній. Усього більш ніж на 300 тисяч адрес.

Лист присвячено ситуації в країні, також перспективам компаній Ахметова. Один з примірників цього послання потрапив до рук LB.ua.

"Шановні колеги, співробітники підприємств, дорогі друзі! Політичне протистояння останніх місяців, унаслідок якого загинули і постраждали люди - страшна трагедія. Немає таких обставин, які можуть виправдати застосування сили проти мирних людей і обірвані життя наших громадян. Я заявляв про це у дні конфлікту, намагаючись його зупинити, повторюю це і зараз. Кожен з нас глибоко сумує і вимагає покарання винних", - йдеться, зокрема, в листі.

"Сьогодні багато хто запитує: що буде далі? Моя відповідь така - жити і працювати далі як велить сумління. Так, як ми це робили досі. Група СКМ - це 300 тисяч співробітників і сотні містотворчих підприємств. Наша робота завжди будувалася на принципах професіоналізму, прозорості та на демократичних цінностях. Група СКМ була і буде поза політикою. Ми працювали за будь-яких урядів, демонструючи стійкий розвиток. Ми інвестували і будемо інвестувати далі в наші підприємства, забезпечувати стабільність української економіки", - йдеться також у зверненні до співробітників компаній.

"Робота кожного з вас завжди була і буде потрібна нашій країні. Підприємства групи СКМ далі випускають продукцію, надають послуги. Наше завдання - продовжувати стабільно працювати, виплачувати зарплати, платити податки, інвестувати і розвивати регіони присутності наших підприємств, забезпечувати економічне зростання країни. Наша мета - сильна, незалежна і цілісна Україна. Саме "цілісна, єдина Україна"! Сьогодні на цьому я роблю особливий акцент", - резюмував у посланні Ахметов.

Нагадаємо, Рінат Ахметов одним з перших серед українських олігархів публічно звернувся до влади із закликом врегулювати ситуацію в країні. З початком активних протистоянь у Києві в лютому цього року він виступив уже з різкою заявою терміново розпочати мирний переговорний процес, щоб не постраждали люди, і шукати компроміс виключно в такому руслі. Але у владі його не почули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram