ГоловнаПолітика

На в'їзді у Севастополь виставили БТР Чорноморського флоту РФ, - Луценко

Екс-міністр МВС просить не гарячкувати і не робити радикальних заяв

На в'їзді у Севастополь виставили БТР Чорноморського флоту РФ, - Луценко
Фото: Макс Левин

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що на в'їзді у Севастополь стоять БТР Чорноморського флоту Росії.

"За останньою інформацією, Чорноморський флот Росії виставив БТР на в'їзді у Севастополь. Це дуже тривожний сигнал. Однак і в цій ситуації не треба гарячкувати і робити радикальні заяви. Треба спокійно залагодити ситуацію, забезпечуючи і територіальну цілісність, і мир у всій Українській державі", - цитує слова політика його прес-служба.

На думку Луценка, Верховна Рада правильно вчинила, призначивши навіть без обговорення з Майданом в.о. міністра внутрішніх справ і своїх представників в СБУ і Генпрокуратурі.

"Адже потрібно було негайно взяти під контроль ситуацію в усій Україні, щоб забезпечити її територіальну цілісність. За ніч цей перелом фактично відбувся. Усі сепаратистські наміри будуть локалізована", - вважає Луценко.

Нагадаємо, Служба безпеки України обіцяє жорстке припинення сепаратистських настроїв. Окрім того, Верховна Рада винесла постанову про запобігання проявам сепаратизму та іншим посяганням на засади національної безпеки України.

Зазначимо також, МЗС Росії викликало свого посла в Києві Михайла Зурабова до Москви для консультацій "у зв'язку із загостренням ситуації в Україні і необхідністю всебічного аналізу сформованого становища".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram