ГоловнаПолітика

Януковича не чекають на з'їзді Добкіна

На з'їзді депутатів у Харкові знижено заходи безпеки

Януковича не чекають на з'їзді Добкіна
архивное фото
Фото: mediaport.ua

На з'їзді депутатів усіх рівнів, який має початися в харківському Палаці спорту сьогодні о 12:00, знижено заходи безпеки, повідомляє харківський "Медіапорт".

"Співробітникам, які стояли на вході дали команду впускати усіх без перевірки. Раніше була непідтверджена інформація про те, що на з'їзд може приїхати президент України Віктор Янукович. Зниження заходів безпеки побічно свідчить про те, що, схоже, цього не станеться", - сказано в повідомленні.

Також у залі вже з'явилися представники з Донецької та Харківської області, а також із Севастополя.

У Палаці спорту починає збиратися мітинг "Молодих регіонів". Трохи віддалік відбувається мітинг прихильників Євромайдану.

Водночас радник президента Ганна Герман заявила, що

президент Віктор Янукович у ці хвилини перебуває в Харкові, але брати участь у з'їзді депутатів усіх рівнів південно-східних областей України, Криму і Севастополя не планує.

Нагадаємо, сьогодні в Харкові відбувається з'їзд депутатів усіх рівнів з південно-східних областей та Автономної Республіки Крим, ініційований всеукраїнським громадським союзом "Український фронт". Анонсував з'їзд губернатор Михайло Добкін. Початок - о 12.00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram