ГоловнаПолітика

У Харкові до місця збору євромайданівців прибув озброєний "Беркут"

З'їзд депутатів у Харкові планують пікетувати активісти місцевого Євромайдану

В Харкові до готелю “Турист” поряд зі станцією метро “Маршала Жукова”, де збираються активісти Євромайдану, які планують пікетувати з'їзд депутатів усіх рівнів південно-східних областей України, Криму і Севастополя, прибув автобус із бійцями “Беркута”.

Близько 10.40 з припаркованого неподалік автобуса вийшли кілька десятків бійців "Беркута" в бронежилетах, касках і з автоматами.

"Беркутівці" вишикувалися поблизу входу в готель "Турист". Людям вони не пояснюють причину свого прибуття, повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, в Харкові сьогодні відбудеться з'їзд депутатів усіх рівнів південно-східних областей України, Криму і Севастополя, ініційований всеукраїнським громадським союзом "Украинский фронт", почнеться о 12.00 у Палаці спорту на проспекті Маршала Жукова.

Як повідомлялося раніше, 22 лютого активісти планують провести акцію протесту проти "З'їзду депутатів усіх рівнів південно-східних областей України, АР Крим та Севастополя", який має відбутися в харківському Палаці спорту. Як раніше повідомляли, на цей з'їзд примусово зганяють губернаторів усіх областей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram