ГоловнаПолітика

Юрій Поляченко вийшов із фракції ПР у Верховній Раді

Раніше про вихід із фракції заявили 18 "регіоналів"

Юрій Поляченко вийшов із фракції ПР у Верховній Раді

Народний депутат Юрій Поляченко залишив фракцію Партії регіонів у Верховній Раді.

Заява Поляченка датована 20 лютого 2014 року. Народний депутат пообіцяв, що зробить усе можливе, щоб зупинити кровопролиття, повідомляє УНІАН.

"Враховуючи ситуацію, яка склалася в країні, як лікар, як громадянин, як народний депутат України вважаю своїм обов'язком заявити свою громадянську позицію та повідомити Вас про вихід із фракції Партії регіонів", - написав він у заяві на ім'я спікера Володимира Рибака.

Зазначимо, що Поляченка обрали народним депутатом за партійними списками Партії регіонів 2012 року. До цього він очолював Інститут хірургії та трансплантології АМН України, а також був міністром охорони здоров'я.

Нагадаємо, раніше про вихід із фракції заявили 18 "регіоналів": Віталій Хомутиннік, Микола Джига, Станіслав Березкін, Іван Куровський, Олександр Онищенко, Віктор Развадовський, Олександр Пресман, Євген Сігал, Іван Бушко, Михайло Ланьо, Василь Ковач, Сергій Мошак, Іштван Гайдош, Юрій Шаповалов, Віктор Бондар, Юрій Благодир, Владислав Атрошенко та голова КМДА Володимир Макеєнко, який досі є нардепом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram