ГоловнаПолітика

Тимошенко: "Жодних переговорів з Януковичем"

"Ні кроку назад", - додала лідер "Батьківщини"

Тимошенко: "Жодних переговорів з Януковичем"
Фото: EPA/UPG

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко закликала опозицію не вступати в переговори з президентом Віктором Януковичем.

"Янукович уже давно перейшов межу закону. Але те, що сьогодні він дав команду вести прицільний снайперський вогонь на ураження по мирним, неозброєним, беззахисним людям, - знаходиться за межею крайньої садистської жорстокості, яка не може бути притаманна людині", - йдеться в її заяві.

"Цьому не існує і не може існувати прощення. Я вимагаю від опозиції більше ніколи не сідати з Януковичем за стіл переговорів. Кожен з нас, хто порушить це табу, буде спільником Януковича у вбивствах невинних людей", - зазначила Тимошенко.

"З цієї хвилини єдиною вимогою народу, громадянського суспільства, опозиції, міжнародної спільноти та кожної моральної людини може бути лише негайне усунення Януковича з посади президента України та притягнення його до кримінальної відповідальності за організацію масових убивств мирних громадян", - додала вона.

Тимошенко звернулася до "лідерів демократичного світу" з проханням невідкладно знайти шлях розгляду справи Януковича в Міжнародному кримінальному суді "з негайною ізоляцією його від мирних людей, як небезпечного звіра".

"Ні кроку назад, диктатор з дня на день паде", - резюмувала вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram