ГоловнаПолітика

Антимайданівці з Харкова та Донецька повертаються додому

"Регіонали" вирішили не ризикувати життям людей

Антимайданівці з Харкова та Донецька повертаються додому
Фото: Макс Левин

Глава Харківської облдержадміністрації та головний "регіонал" області Михайло Добкін відкликав активістів громадського руху "Український фронт" із Києва.

"Що стосується активістів "Українського фронту", ми дійсно вже днів 7 постійно відправляємо з певною ротацією людей до Києва для допомоги в наведенні там ладу. Але від сьогодні вранці я дав команду всім повертатися назад, бо проти мирного населення, проти міліції застосовується вогнепальна зброя, ми не маємо права там ризикувати життям людей", - сказав Добкін у четвер на прямій лінії в газеті "Комсомольська правда в Україні", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Крім того, секретар Донецької міськради Сергій Богачов (ПР) повідомив, що близько тисячі жителів Донецької області, які виїхали в середу ввечері до Києва для участі в акціях на підтримку президента Віктора Януковича, повертаються назад.

"Скажу про долю хлопців, яких ми відправили до Києва. Після того, як з'явилися новини про збройні сутички, було прийнято рішення - і ми передали це хлопцям - щоб вони залишалися на місці, в вагонах і чекали відправлення назад. На сьогодні поїзд із Києва вирушив у Донецьк. Всі хлопці живі та здорові", - сказав Богачов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram