ГоловнаПолітика

"Регіонал" Плохой: "Досить ховатися! Ми не можемо стояти осторонь!"

Нардеп вважає, що депутати мають знайти компроміс і зупинити кровопролиття

Член фракції Партії регіонів Ігор Плохой пояснив LB.ua мотиви свого прибуття на депутатське зібрання у Верховній Раді.

"Досить ховатися! Ми не можемо більше залишатися осторонь. Ми три місяці ховалися. Сьогодні під загрозою цілісність країни. Сьогодні гинуть люди, і депутати просто зобов'язані брати участь у роботі парламенту", - сказав Плохой.

"Не може бути зараз розмови "легітимно - не легітимно", "конституційно - не конституційно". У всьому світі, коли відбуваються такі події, депутати збираються і знаходять компроміс. Це може бути конституційний акт, конституційна угода - називайте, як хочете. Але ми зобов'язані зупинити кровопролиття і відновити мир", - сказав він.

Разом з тим, Плохой зміг уточнити, скільки саме його колег по фракції готові прибути сьогодні на засідання Ради, і які конкретно рішення - у разі, якщо збереться 226 голосів, можуть ухвалити.

Нагадаємо, як раніше повідомляв LB.ua, окрім опозиції, на сьогоднішнє засідання прийшли мажоритарники і "регіонали". Серед них - Андрій Деркач і його депутати, Давид Жванія, Павло Балога, Василь Петьовка, Петро Порошенко, Євген Сігал, Микола Рудьковський, Юрій Шаров, Олег Зарубінський, Володимир Литвин, Володимир Зубик, Віталій Чудновський, Володимир Вечірко. Станом на 15.50 зареєструвався 191 депутат, але нардепи продовжують підходити до місця реєстрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram