ГоловнаПолітика

Ще один нардеп вийшов із фракції Партії регіонів через "Фейсбук"

Атрошенко не захотів бути "співучасником злочину проти народу (або навіть його частини)"

Ще один нардеп вийшов із фракції Партії регіонів через "Фейсбук"
Фото: Макс Левин

Народний депутат Владислав Атрошенко заявив про вихід із фракції Партії регіонів. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Мандат довіри представляти моїх виборців у вищому законодавчому органі країни мені дала частина народу України. Намагався і надалі буду намагатися робити це максимально ефективно. Бути співучасником злочину проти народу (або навіть його частини) і держави Україна вважаю для себе неможливим. Заявляю про свій вихід із фракції Партії регіонів.

І влада, зокрема й парламент, відповідальна за те страшне обличчя держави, з яким щодня стикаються мільйони громадян України у всіх життєвих аспектах (медицина, освіта, ведення бізнесу, земельні відносини, податкова, суди, правоохоронна система та інше). І вже, в крайньому разі, влада зобов'язана була своєчасно й адекватно реагувати на протести значної частини суспільства, насамперед на події в ніч з 30 листопада на 1 грудня на Майдані Незалежності (міліція застосувала силу, не адекватну ситуації, до тоді ще мирних протестувальників, і пролилася перша кров невинних ні за законом, ні за суттю людей, що мали право на мирний протест)", - наголосив нардеп.

"Події 18 лютого продемонстрували нездатність нинішніх політичних еліт домовитися. Подальші силові дії призведуть до справжньої громадянської війни і втрати цілісності України", - зазначив він.

Раніше про вихід із фракції Партії регіонів заявили Віктор Бондар, Юрій Благодир.

Окрім того, партійний квиток здали голова Хмельницької облради Микола Дерикот і заступник голови Одеської облради Олексій Гончаренко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram