ГоловнаПолітика

Опозиція пропонує продовжити роботу Ради сьомого скликання до 2017 року

Проект постанови пропонує визнати чинною Конституцію 2004 року

Опозиція пропонує продовжити роботу Ради сьомого скликання до 2017 року
Фото: www.facebook.com/cn.opora

У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови №4154, який пропонує визнати чинною Конституцію 2004 р. Її представив віце-спікер ВР Руслан Кошулинський.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Цей проект постанови пропонує визнати чинною Конституцію України у редакції 2004 року, а роботу Верховної Ради сьомого скликання продовжити до 2017 року.

Так, передбачають, що закони та інші нормативні акти про внесення змін і доповнень до тексту Конституції України в редакції 28 червня 1996 року, від 8 грудня 2004 р., 1 лютого 2011 р., 19 вересня 2013 р., є чинними у частинах, які не суперечать положенням цієї Конституції, і їх треба невідкладно узгодити із зазначеною редакцією Основного закону.

У проекті постанови опозиція пропонує, щоб Верховна Рада сьомого скликання, обрана на чергових виборах 28 жовтня 2012 року, продовжувала свою роботу до набуття повноважень Верховною Радою, обраною на чергових виборах в останню неділю жовтня 2017 року.

Також проект постанови передбачає, що коаліція депутатських фракцій формується в парламенті сьомого скликання протягом одного місяця після набуття чинності цієї постанови.

Постанова набирає чинності з дня її винесення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram