ГоловнаПолітика

Кримський спікер зібрався до Москви

Константинов зустрінеться з головою Держдуми РФ Наришкіним

Кримський спікер зібрався до Москви

Голова Верховної Ради АРК Володимир Константинов 19-21 лютого відвідає з робочим візитом Москву.

Про це повідомила прес-служба Верховної Ради АРК.

"Головна мета візиту - досягнення домовленостей із керівництвом Державної Думи Російської Федерації про спільну реалізацію великих гуманітарних проектів в Автономній Республіці Крим. Зокрема, йдеться про проведення в 2014 році VIII Міжнародного фестивалю "Велике російське слово", реконструкції Альмінської битви "Альмінська справа", а також створення меморіального комплексу, присвяченого жертвам фашистського концтабору, що розташовувався в роки Великої Вітчизняної війни на території колишнього радгоспу "Червоний" , - йдеться в повідомленні.

У рамках візиту 20 лютого голова парламенту автономії Константинов зустрінеться з головою Державної Думи РФ Сергієм Наришкіним, керівниками фракцій Держдуми.

"Під час зустрічі обговорюватимуть перспективи міжпарламентського та міжрегіонального співробітництва кримської автономії і регіонів Російської Федерації, питання підготовки заходів з відзначення 70-річчя звільнення Криму від німецько-фашистських загарбників, 70-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні, а також інші питання, пов'язані зі спільною історією", - повідомила прес-служба Верховної ради АРК.

У складі кримської делегації - члени президії Верховної ради Криму Костянтин Бахарєв, Микола Янакі, Сергій Цеков.

За підсумками поїздки Голова Верховної Ради АРК Володимир Константинов проведе прес-конференцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram