ГоловнаПолітика

Співробітники КМДА почнуть працювати в будівлі на Хрещатику до кінця тижня, - Макеєнко

Макеєнко підтвердив, що не має жодних претензій до мітингувальників

Співробітники КМДА почнуть працювати в будівлі на Хрещатику до кінця тижня, - Макеєнко
Фото: Gazeta.ua

Голова Київської міськдержадміністрації Володимир Макеєнко сподівається розпочати повноцінну роботу в будівлі столичного муніципалітету, звільненого протестувальниками, через 2-3 дні.

Про це Макеєнко розповів на брифінгу в понеділок.

При цьому глава КМДА зазначив, що сам він уже на своєму робочому місці, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У відповідь на репліку журналістів про те, що вранці його в будівлі не бачили, Макеєнко відповів: "Ранок для мене почався о 2:00 ночі".

"Також на робочому місці мої заступники, інші співробітники КМДА переїдуть у будівлю на Хрещатику протягом 2-3 днів, після того, як буде проведено прибирання", - додав Макеєнко.

Зокрема, Макеєнко підтвердив, що не має жодних претензій до мітингувальників і влада не подаватиме жодних позовів, збиток буде покритий за рахунок спонсорської допомоги.

Він також зазначив, що посилення охорони будівлі КМДА не заплановане. Зараз у штаті передбачено 30 співробітників охорони.

"Ось вони і будуть охороняти", - сказав Макеєнко.

Щодо засідання сесії Київради, то, за його словами, воно відбудеться "після досягнення консенсусу з усіма політичними силами".

Нагадаємо, сьогодні, 17 лютого, протестувальники проти влади передали будівлю Київської міськадміністрації її працівникам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram