>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українські ультрас оголосили перемир'я

Політика об'єднала непримиренних ворогів

Українські ультрас оголосили перемир'я
Ультрас "Динамо", архивное фото

Фанати українських клубів оголошують перемир'я. На офіційному порталі ультрас українських клубів ultras.org.ua було викладено офіційну заяву:

"В українському суспільстві зараз склалася дуже непроста ситуація. Зокрема, в деяких фанатських рухів уже почалися проблеми у своїх містах з органами "правопорядку" та місцевою "владою". У зв'язку із цим ми вважаємо, що продовжувати будь-які протистояння між собою - це злочин. Нами було прийнято рішення укласти перемир'я між рухами фанатів різних клубів на невизначений термін.

Рішення про перемир'я повністю підтримали лідери фанатських рухів таких футбольних клубів:

Прем'єр-ліга: "Волинь", "Ворскла", "Динамо", "Дніпро", "Говерла", "Зоря", "Карпати", "Металіст" (Південна і Північна трибуни), "Металург" (Запоріжжя), "Металург" (Маріуполь), ФК "Севастополь", "Таврія" (Сектор 5 і Сектор 9), "Чорноморець", "Шахтар".

Перша і Друга ліги: "Авангард" (Краматорськ), "Буковина" (Чернівці), "Десна" (Чернігів), "Дніпро" (Черкаси), "Енергія" (Нова Каховка), "Зірка" (Кіровоград), "Кристал" (Херсон), ФК "Миколаїв", "Нива" (Тернопіль), ФК "Олександрія", "Оболонь" (Київ), "Поділля" (Хмельницький), "Скала" (Стрий), "Сталь" (Алчевськ), "Сталь" (Дніпродзержинськ), ФК "Суми", "Титан" (Армянськ).

"Фанати "Динамо" покарані за "Хайль Гітлер", - чиновники УЄФА
Закликаємо всіх українських уболівальників, які не перебувають у фанатських рухах (йдеться не лише про футбол), приєднатися до цього перемир'я і без агресії ставитися один до одного, незважаючи на те, які б протистояння не були між нашими командами на спортивних полях і майданчиках.

Ми вважаємо, що продовжувати будь-які конфронтації у фанатському середовищі зараз - злочин проти світлого майбутнього України.

"Від Луганська до Карпат фанат фанату - друг і брат".

Нагадаємо, раніше ультрас низки клубів ("Дніпра", "Чорноморця", "Шахтаря") заявили про підтримку Євромайдану. Ультрас київського "Динамо" заявили про створення загонів самооборони для захисту Києва від "тітушків".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram