ГоловнаПолітика

Луценко повідомив про підготовку призначення Арбузова прем'єром

Екс-міністр вважає, що уряд Арбузова стане похоронною командою української економіки

Луценко повідомив про підготовку призначення Арбузова прем'єром
Фото: Макс Левин

Лідер громадського руху "Третя українська республіка" Юрій Луценко упевнений: призначення Сергія Арбузова прем'єр-міністром спричинить нову протестну хвилю Майдану.

"З владного кварталу приходять сигнали про підготовку голосування за прем'єрство Арбузова. Проект подання виготовили. Гроші на підкуп окремих "незалежних" депутатів виділили. Пару позарегіональних персонажів для прикраси майбутнього уряду завербували", - написав Луценко на своїй сторінці у

Facebook.

Луценко впевнений, що "ця затія" означатиме "повну відмову Януковича від політичного шляху розв'язання кризи в парламенті".

"Новий уряд зі старою політикою грабежу і репресій означатиме виклик Майдану. Він цей виклик неодмінно прийме і після повної мобілізації прийде до Януковича", - зазначив екс-голова МВС.

При

цьому Луценко вважає, що уряд Арбузова стане похоронною командою української економіки.

"Він поставить режим у повну ізоляцію. Під таку команду сімейних казнокрадів кредитів не дасть ні Європа, ні (з великою ймовірністю) Росія", - зазначив він.

"Резюме для тих, хто в танку: або уряд народної довіри на підставі демократичної Конституції, або нова протестна хвиля Майдану", - наголосив Луценко.

Нагадаємо, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко заявив, що

кандидатуру прем'єр-міністра, швидше за все, внесуть на розгляд парламенту наступного тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram