ГоловнаПолітика

Опозиція не підтримає "компромісну" кандидатуру Клюєва на посаду прем'єра, - Соболєв

Якщо Янукович піде за старою схемою, все закінчиться "великим вибухом", вважає опозиціонер

Опозиція не підтримає "компромісну" кандидатуру Клюєва на посаду прем'єра, - Соболєв
Сергей Соболев
Фото: Макс Левин

Опозиція не підтримає кандидатуру Андрія Клюєва на посаду прем'єр-міністра, тому що це призначення не змінить ситуацію в Україні на краще, заявляє нардеп від "Батьківщини" Сергій Соболєв.

"Це безсумнівно, що опозиція не підтримуватиме кандидатуру Клюєва на посаду прем'єра. Я не знаю, з ким у нього налагоджені зв'язки та комунікація, але я знаю, що ця людина представляє один табір, причому войовничий табір, Партії регіонів", - зазначив він у коментарі LB.ua.

Якщо президент Віктор Янукович діятиме "за старою схемою", це матиме негативні наслідки, упевнений опозиціонер.

"Зараз прем'єр-міністр - це не просто Азаров, Клюєв чи ще хтось, хто розкрадатиме бюджет, прем'єр-міністр - це програма змін в економіці, податковій, фінансовій, бюджетній системі. Тому спочатку потрібно подивитися, хто ця людина і яка в неї програма. Далі - яка в неї команда. Якщо Янукович нічого не зрозумів за цей час і діятиме за старою схемою, то це закінчиться "великим вибухом", - наголосив Соболєв.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що Партія регіонів скликає своїх нардепів у Київ на засідання 13-14 лютого, на якому можуть розглянути питання змін до Конституції, а також кандидатуру на посаду прем'єр-міністра. Проте раніше голова фракції ПР Олександр Єфремов запевнив, що подання про призначення Клюєва на посаду прем'єра наразі не готують.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram