ГоловнаПолітика

Захарченко назвав заяви про розгін Майдану вигадкою опозиції

В.о міністра запевнив, що криміногенна ситуація в Україні стабільна і контрольована

Захарченко назвав заяви про розгін Майдану вигадкою опозиції
Фото: http://mvs.gov.ua/

В.о. міністра внутрішніх справ України Віталій Захарченко назвав заяви про силовий розгін Євромайдану вигадкою опозиції.

Про це повідомили в управлінні зв'язків з громадськістю МВС України.

"Я впевнений, що це лише вигадки деяких опозиційних політиків, спрямовані на підтримку протестних настроїв у суспільстві", - зазначив він.

Водночас в.о. міністра наголосив, що рівень інформаційних технологій, які застосовують в Україні, не можна порівняти ні з Єгиптом, ні з Лівією, ні із Сирією. Сьогодні розробляють і застосовують технології зовсім іншого рівня. Саме тому, вважає Захарченко, інформаційні війни триватимуть.

"Буде чимало дезінформації для того, щоб дезорієнтувати суспільство про події, які відбуваються в державі", - зазначив він.

Разом із тим Захарченко висловив упевненість, що суспільство незабаром саме дасть оцінку всім подіям і, зрештою, дійде висновку, що тільки міліція врятувала суспільство від повної анархії і розрухи.

"Єдиним фактором стримування виступила міліція. Таку оцінку дасть і суспільство, не сьогодні, але це обов'язково станеться", - упевнений він.

Також Захарченко заявив, що криміногенна ситуація в Україні стабільна і контрольована. Зокрема, міністр зазначив, що рівень злочинності знижується майже в усіх видах злочинів.

Нагадаємо, про ймовірність того, що людей з Майдану будуть розганяти, не раз говорили у Штаб національного спротиву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram