ГоловнаПолітика

Захарченко - опозиції: заберіться з Майдану, і ми вирішимо питання з радикалами

Голова МВС заявив про участь "міжнародних фахівців" в організації протесту

Захарченко - опозиції: заберіться з Майдану, і ми вирішимо питання з радикалами
Фото: Макс Левин

В.о. міністра внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що пропонував опозиції забрати своїх прихильників із Майдану "на будь-яку іншу площу", щоб міліція могла "вирішити питання з радикалами".

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Комсомольская правда в Украине".

"Після погромів на Грушевського до мене приходило багато політиків, і від опозиції зокрема. Усі вони кажуть: треба щось робити... Політики вже не керують ситуацією, радикали їх не слухають, гнуть свою лінію. Я запропонував: перейдіть на будь-яку іншу площу. Постійте там трохи. Ми тим часом вирішимо питання з радикалами. Ви повернетеся на Майдан - і стійте скільки вважаєте за потрібне. Не погодилися", - пошкодував чиновник.

Також Захарченко заявив, що протест проти влади готувався зокрема в "технокемпах".

"Слід розуміти, що на Майдані застосовують найсучасніші технології масових заходів. Вони мають потужні засоби зв'язку, електронні карти, радіостанції на базі Інтернету. Протягом останнього року в країні проводилися так звані технокемпи. Підготовка інформаційного супроводу екстремістських дій велася тут на рівні міжнародних фахівців", - зазначив він.

Нагадаємо, про проект "Техкемп" за підтримки та безпосередньої участі посольства США раніше заявляв одіозний депутат-регіонал Олег Царьов. За його даними, проект спрямований на підготовку фахівців з інформаційних воєн і потенційних революціонерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram