ГоловнаСуспільствоПодії

МВС повідомляє про вогнепальне поранення охоронця КМДА

Пораненого нібито відвезли в таксі на "Березняки"

МВС повідомляє про вогнепальне поранення охоронця КМДА
КГГА
Фото: www.facebook.com/ngumenyuk

МВС заявляє, що в лікарню доправлено чоловіка з вогнепальним пораненням ноги, який заявив, що охороняв КМДА і був поранений іншими охоронцями.

Про це йдеться в повідомленні на сайті міністерства.

"Сьогодні о 7:25 ранку в чергову частину столичної міліції надійшло повідомлення від лікаря лікарні №17 про те, що в лікарню доставили 24-річного уродженця Львівської області із саднами на тілі і вогнепальним пораненням ноги", - сказано в ньому.

Співробітникам Шевченківського райуправління столичної міліції поранений чоловік нібито пояснив, що приїхав до столиці в пошуках роботи.

"Не знайшовши її, попрямував до активістів на Майдан, де перебував майже три тижні. Разом з іншими активістами він охороняв КМДА. Напередодні ввечері до нього підійшли кілька охоронців КМДА і звинуватили його в тому, що він не хоче носити форму охоронців. Після словесних образ його почали бити, а потім відвели до свого головного "керівника", якого між собою називають Яром. Там "підозрюваному" влаштували допит, після чого відвели в туалет і там знову почали бити. Згодом туди прийшов той самий Яр і вистрілив чоловікові в ногу", - запевняє МВС.

"Пораненого вивели з приміщення КМДА, разом з ним сіли в таксі, відвезли його на масив "Березняки" і викинули з машини. Зібравшись на силі, чоловік дістався до найближчого житлового будинку, подзвонив у домофон і знепритомнів. Отямився вже у лікарні", - зазначає МВС, не уточнюючи, чи знайшло воно таксиста, який погодився везти пораненого.

Порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram