ГоловнаПолітика

Хармс відхрестилася від слів про австрійські паспорти в українських топ-чиновників

Євродепутат лише висловила припущення, заявили в її прес-службі

Хармс відхрестилася від слів про австрійські паспорти в українських топ-чиновників
Ребекка Хармс
Фото: http://ukr.obozrevatel.com

Лідер фракції "Зелених" і "Європейського вільного альянсу" у Європарламенті Ребекка Хармс стверджує, що не говорила про докази того, що австрійські паспорти є у Миколи Азарова, Сергія Арбузова і Андрія Клюєва.

"Ребекка лише сказала, що ці особи, ймовірно, вже володіють австрійськими паспортами і що на даний момент доказів цього немає. Але деякі українці мають великий бізнес в Австрії, як, наприклад, сім'я Клюєвих, яка навіть володіє банком. Разом з австрійською партією "зелених" Ребекка Хармс подасть офіційний запит в уряд Австрії, щоб з'ясувати чи є у когось із них австрійські паспорти", - повідомила керівник прес-служби Хармс Рут Райхштейн.

Нагадаємо, згідно з повідомленням "Радіо Свободи", депутат Європарламенту Ребекка Хармс заявила про те, що у Миколи Азарова, Сергія Арбузова та Андрія Клюєва є паспорти громадян Австрії, посилаючись на інформацію, отриману від австрійських колег.

У свою чергу Азаров, Арбузов і Клюєв заявили, що ця інформація неправдива, при цьому Азаров і Клюєв погрожували Хармс судовим позовом, якщо вона не дасть спростування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram