ГоловнаПолітика

Питання дострокових виборів ВР знято. Янукович готовий формувати Кабмін, - Мірошниченко

Представник президента нічого не знає про можливе призначення Клюєва головою АП

Питання дострокових виборів ВР знято. Янукович готовий формувати Кабмін, - Мірошниченко
Юрий Мирошниченко
Фото: http://krivbass-regiony.com

Питання про дострокові вибори Верховної Ради знято з порядку денного, президент Віктор Янукович готовий сформувати Кабмін.

Про це заявив журналістам представник президента в Раді, нардеп від Партії регіонів Юрій Мірошниченко, повідомляє РБК-Україна.

"Питання про дострокові вибори знято з порядку денного. Це питання не актуальне. Оскільки ухвалений закон про амністію, він почав працювати", - сказав Мірошниченко.

Також, запевняє він, голова держави готовий формувати новий Кабмін.

"Президент готовий до формування Кабінету Міністрів", - заявив Мірошниченко, зазначивши, що Янукович не хоче квапити події і загострювати конфлікт, тому продовжує консультації з лідерами парламентських фракцій.

Окрім того, представник Януковича зазначив, що голова держави регулярно зустрічається з іноземними послами.

"Президент регулярно зустрічається з іноземними послами. Я не можу підтвердити чи спростувати, що сьогодні буде така зустріч і де вона буде. Але ми сподіваємося на продовження діалогу з нашими іноземними колегами", - заявив Мірошниченко.

Водночас він зазначив, що не володіє інформацією про нібито можливе призначення Андрія Клюєва на посаду прем'єр-міністра. Нагадаємо, віце-спікер, нардеп від партії "Свобода" Руслан Кошулинський заявив, що президент Віктор Янукович має намір запропонувати Верховній Раді призначити прем'єр-міністром нинішнього голову Адміністрації президента Андрія Клюєва.

Зазначимо також, учора Мірошниченко заявляв, що Янукович не розглядає силового варіанта розв'язання кризової ситуації в Україні і введення надзвичайного стану, а також готовий до проведення дострокових парламентських і президентських виборів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram