ГоловнаПолітика

Активісти "Свободи" не збираються йти з КМДА

За словами Сиротюка, вони послухаються тільки рішення Ради ГО "Майдан"

Активісти "Свободи" не збираються йти з КМДА
Фото: svoboda.org.ua

Активісти ВО "Свобода" не мають наміру звільняти будівлю Київської міської державної адміністрації, заявляє нардеп від "Свободи" Юрій Сиротюк.

"Той, хто хоче здавати КМДА, нехай прийде і візьме. Ми будемо вирішувати, коли звільняти будівлю", - сказав Сиротюк і зазначив, що звільнення можливе лише в разі спільного вирішення опозиції, а не внаслідок сепаратних переговорів, повідомляє РБК-Україна.

Комендант КМДА Руслан Андрійко повідомив, що виконуватиме рішення лише Ради ГО "Майдан".

"Ми дисциплінована й організована сила. Ми підкоряємося ГО "Майдан". Тому ми виконаємо будь-яке рішення, яке ухвалить Рада Майдану", - зазначив він.

Комендант також додав, що ті люди, які вели переговори, швидше за все, не входять у ГО "Майдан", а тому не уповноважені вести переговори.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що "афганці" і "Правий сектор" нібито домовилися з МВС і СБУ звільнити КМДА та Український дім. Однак опісля комендант Будинку профспілок Андрій Парубій заявив, що самооборона Майдану уповноважила "Правий сектор" і "афганців" проводити переговори з МВС і СБУ про умови звільнення адмінбудівель. Окрім того, про Український дім, за його словами, не йдеться.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram