ГоловнаПолітика

Кличко на зустрічі з Генсеком ООН висловився за міжнародне посередництво

Янукович не дотримується досягнутих домовленостей, заявив опозиціонер

Кличко на зустрічі з Генсеком ООН висловився за міжнародне посередництво
Фото: Макс Левин

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко на зустрічі з Генсеком ООН Пан Гі Муном заявив, що представники міжнародних організацій і впливові політики могли б стати посередниками і гарантами в переговорах опозиції з президентом Віктором Януковичем.

Про це він заявив у Мюнхені, де проходить 50-та Мюнхенська конференція з питань безпеки, повідомляє прес-служба партії.

"Для розв'язання політичної кризи в Україні ефективним буде посередництво впливових міжнародних представників високого рівня, які виступили б гарантами досягнутих домовленостей з українською владою", - наголосив Кличко.

Він поскаржився, що Янукович не дотримується зобов'язань, порушує домовленості і не демонструє зацікавленості в урегулюванні ситуації в країні.

У рамках Мюнхенської конференції Кличко також зустрівся з президентом Європарламенту Мартіном Шульцом, міністром закордонних справ Німеччини Франком- Вальтером Штайнмайєром, держсекретарем США Джоном Керрі і його помічницею Вікторією Нуланд.

Нагадаємо, перед цим Джон Керрі заявив, що пропозицій, зроблених Януковичем українській опозиції, не досить. Сам Янукович напередодні заявив, що всі домовленості з опозицією виконав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram