ГоловнаПолітика

Лебедєв підрахував прихильників Януковича в армії

Таких нібито 87% особового складу

Лебедєв підрахував прихильників Януковича в армії
Фото: www.visti.ks.ua

Виконувач обов'язків міністра оборони Павло Лебедєв заявляє, що 87% особового складу Збройних сил підтримують дії президента Віктора Януковича.

Про це він заявив 31 січня, коментуючи проведення загальних зборів особового складу в усіх військових частинах Збройних сил України та звернення військовослужбовців і працівників ЗСУ до президента щодо ситуації, яка склалася останнім часом у державі.

"Показово, що 87 відсотків, тобто більшість особового складу, підтримали дії президента України і висловилися за недопущення подальшого протистояння в суспільстві, закликали до негайного припинення тих незаконних дій, які ми сьогодні бачимо в країні. Як міністр оборони сподіваюся, що висловлена особовим складом думка Збройних сил України буде врахована, в тому числі і радикально налаштованими організаціями та громадянами, які сьогодні влаштовують заворушення на вулицях", - зазначив Лебедєв.

При цьому в.о. міністра запевняє, що збори особового складу проводили з дотриманням принципів добровільності, відкритості та прозорості.

"Командири не впливали на прийняття кожним із підлеглих рішення", - зазначив Лебедєв.

Нагадаємо, в п'ятницю Міністерство оборони оприлюднило звернення до Януковича із закликом вжити невідкладних заходів для стабілізації ситуації в Україні.

Перед цим LB.ua повідомляв, що офіцерів Генерального штабу Збройних сил України кілька разів збирали на збори, вимагаючи підписати звернення до Головнокомандувача ЗСУ - президента Януковича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram