ГоловнаПолітика

Азаров: "Мені необхідно кілька днів відпочинку"

Екс-прем'єр з'явився у Facebook

Азаров: "Мені необхідно кілька днів відпочинку"
Дом Алексея Азарова в Австрии
Фото: http://www.pravda.com.ua

Микола Азаров, звільнений 29 січня з посади прем'єра, написав на своїй сторінці у Facebook, що протягом найближчих "кількох днів" відпочиватиме.

"Сьогодні я не вийшов на традиційний зв'язок, але це зовсім не означає, що я втратив інтерес до спілкування з вами. Мені це спілкування дуже багато дає, і я далі вестиму свою сторінку у Фейсбуці. Думаю, ви поставитеся з розумінням, що після ухваленого мною складного рішення і декількох років напруженої роботи мені необхідно хоча б кілька днів відпочинку. Не думаю, що це займе багато часу, і незабаром ми зможемо, як зазвичай, обмінюватися нашими поглядами, думками. Звичайно, я вже не відповідатиму вам із позиції прем'єра, а тільки громадянина України, який має великий досвід суспільно-політичного життя", - написав він.

Нагадаємо, австрійські ЗМІ пишуть, що Микола Азаров через кілька годин після звільнення вилетів у приватному літаку до Відня, щоб приєднатися до членів своєї сім'ї. Екс-прем'єр нібито планує залишитися в Австрії на деякий час.

За даними, отриманими внаслідок журналістських розслідувань, син прем'єра Миколи Азарова Олексій має вид на проживання, будинок і активи в Австрії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram