ГоловнаПолітика

Царьов визнав наявність політичного та економічного тиску на Україну

За його словами, великому бізнесу різко скоротили кредитування

Царьов визнав наявність політичного та економічного тиску на Україну
Фото: http://most-dnepr.info/

Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов фактично визнав наявність політичних і економічних санкцій щодо України. За його словами, великому бізнесу різко скоротили іноземне кредитування, а середній бізнес змушений доводити, що він не пов'язаний із Партією регіонів.

Про це "регіонал" написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Насправді, основне протистояння відбувається зараз у кабінетах, в офісах, на переговорах політиків. Великим фінансово-промисловим групам раптом різко скоротили кредитні лінії, від них зажадали термінового повернення виданих кредитів. Міжнародні платежі у валюті почали затримувати під надуманими приводами для фірм, пов'язаних із "регіоналами". Те, що я кажу, можна легко перевірити: запитайте в будь-кого, хто займається бізнесом, пов'язаним із постачанням товарів за кордон і з міжнародними розрахунками", - зазначив Царьов.

На його думку, на Україну "жахливо" тиснуть.

"Із необхідністю пояснювати, що твій бізнес ніяк не пов'язаний ні з ким із депутатів з ПР або з представниками влади, стикалися багато представників навіть середнього бізнесу! На Україну чиниться жахливий, цинічний і безсоромний політичний та економічний тиск. Чим і коли це закінчиться, я не знаю", - додав політик.

Нагадаємо, раніше Канада ввела візові санкції проти ключових українських чиновників у зв'язку із застосуванням насильства до протестувальників. Також була інформація про те, що США скасувала візи нардепам від ПР Олені Бондаренко і Володимирові Олійнику.

Ба більше, Адміністрація президента США Барака Обами готує фінансові санкції, які можуть запровадити проти українських чиновників і лідерів протесту в разі ескалації насильства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram