ГоловнаПолітика

"Регіонал" Струк ударив Оробець у Раді під час голосування закону про амністію

Опозиціонерка намагалася завадити "кнопкодавству"

Народний депутат від "Батьківщини" Леся Оробець заявила, що під час учорашнього голосування за законопроект про амністію авторства "регіонала" Мірошниченка її ударив депутат від ПР Володимир Струк.

Про це вона написала на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Фото: https://www.facebook.com/lesyaorobets?fref=ts

"Сьогодні ригохудобина ударила мене в сонячне сплетіння. Сильно.

Коли поспіхом зґвалтована Янеком ригофракція голосувала свій закон про заручників, по добрій вже традиції 232 голоси в них не було, не було і 226, було штук 10-15 лівих карток. Я намагалась перешкодити кнопкодавству, і воно (на фото воно чорняве, лисе) добряче ударило мене в сонячне сплетіння. Професійним, коротким, бандитським ударом. От і на тобі, зняла бронік в Парламенті України", - наголосила Оробець.

Фото: https://www.facebook.com/lesyaorobets?fref=ts

При цьому депутат додала, що поруч не знайшлося чоловіків, щоб захистити її: "Признаюсь, я здалась, до рукопашної мене ніколи в житті не готували, юристу-міжнароднику це ніби не обов'язково. Захистити мене не було кому, чоловіків поряд не знайшлося".

Оробець також повідомила, що вже "відійшла" і зараз почувається нормально, але при цьому зазначила, що до Верховної Ради потрібно ходити все-таки в бронежилеті.

Нагадаємо, 19 січня під час сутичок на вулиці Грушевського в Києві Оробець заявила, що "Беркут" збив її з ніг за зйомку того, як силовикам роздають гранати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram