ГоловнаПолітика

До зникнення лідера Автомайдану причетна АП, - Яворівський

За словами нардепа, Автомайдан провів власне розслідування

До зникнення лідера Автомайдану причетна АП, - Яворівський
Фото: focus.ua

Ланцюжок розслідування зникнення лідера Автомайдану Дмитра Булатова веде до Адміністрації президента, заявляє нардеп від "Батьківщини" Володимир Яворівський.

"Правоохоронні органи абсолютно не займаються тим, щоб їх (зниклих людей, - ред.) знайти. Тому актив Автомайдану змушений використовувати свої можливості, свої ресурси і намагатися розслідувати те, що сталося з людиною (Дмитром Булатовим, - ред.). Ми досліджували по ланцюжку: від київських бандитів цей ланцюжок тягнеться аж до Адміністрації президента. І в цій справі диригує заступник голови Адміністрації президента пан Чмирь (Юрій Чмирь - ред.)", - сказав Яворівський в ефірі телеканалу "Рада", повідомляє "Українська правда".

"Звичайно, ми не слідчі, але оскільки нічого не роблять правоохоронні органи, ми хочемо їм допомогти. І ми пропонуємо допитати цих людей, і ви дізнаєтеся дуже багато чого, тому що диригують цим представники влади", - заявив нардеп.

Він також розповів, що в день зникнення Булатова Автомайдан збирався пікетувати посольство Австрії.

"Ми збиралися їхати того дня після обіду пікетувати посольство Австрії, щоб вони закрили рахунки Клюєва і родини Азарова, але після обіду Дмитро не виходив на зв'язок, деякий час йшли гудки, але він вже не відповідав. Потім, очевидно, розрядився його телефон, і він згас", - розповів Яворівський.

Нагадаємо, 23 січня активісти Автомайдану заявили про зникнення Дмитра Булатова.

Учора, 28 січня, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко попросив генерального прокурора України Віктора Пшонку надати інформацію про розслідування зникнення Булатова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram