ГоловнаПолітика

Львівський губернатор закликає протестувальників пустити співробітників обладміністрації на роботу

Нагадаємо, львів'яни захопили будівлю Львівської обладміністрації 23 січня

Львівський губернатор закликає протестувальників пустити співробітників обладміністрації на роботу
Фото: zaxid.net

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало закликає протестувальників проти влади допустити в будівлю обласної державної адміністрації її співробітників.

Про це сказано в его зверненні до протестувальників.

"Прошу Вас проявити поміркованість і виваженість, надавши можливість державним органам влади виконувати свої повноваження, особливо в питаннях формування й виконання бюджету області та забезпечення її життєдіяльності", - сказано в ньому.

За словами Сала, протягом останніх днів на території області внаслідок незаконних дії відбулося захоплення адміністративних будинків обласної адміністрації та деяких районних державних адміністрацій.

"Протестувальники створили перешкоди працівникам державних органів для виконання службових обов'язків, що призвело до дестабілізації закладів медицини, освіти, соціального захисту, культури тощо", - сказано в заяві.

Нагадаємо, протестувальники проти влади захопили будівлю Львівської обладміністрації 23 січня. Відтоді вони не пускають на роботу її співробітників.

Такоже протестувальники захопили будівлі Жовківської, Сокальської, Радехівської, Стрийської та Дрогобицької райадміністрацій у Львівській області.

Також нагадаємо, Львівська облрада визнав Народну раду, створила свій виконком і муніципальну дружину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram