ГоловнаСуспільствоПодії

Суд у Черкасах відправив на два місяці в СІЗО Сергія Хаджинова та інших активістів Автомайдану (ОНОВЛЕНО)

Про те, що суд відбудеться сьогодні ввечері, не знали навіть адвокати

Районний суд м. Черкаси обрав запобіжний захід для затриманих активістів Автомайдану - 2 місяці утримання під вартою. Про це LB.ua повідомив активіст Автомайдану Олексій Гриценко.

Крім Гриценка, на два місяці в СІЗО відправлені: В. Боришевський, М. Горон, І. Колотій, Р. Красненчук і В. Хвостенко. Інформація щодо В. Мартиненка, який перебував у лікарні, зараз уточнюється.

Як раніше повідомляли, про призначені на сьогодні засідання не попередили навіть адвокатів. Прес-секретар Автомайдану Катерина Бутко повідомила LB.ua, що адвокати вже почали готувати апеляції на ухвалені рішення суду.

Нагадаємо, в ніч проти 27 січня в Черкасах затримали одного з координаторів Автомайдану Сергія Хаджинова. Разом з ним затримали ще п'ятьох активістів.

Проводити засідання ввечері та вночі, не повідомляючи учасників процесу, - звичайна практика для українських судів в останні місяці. Так, Оболонський районний суд обирав запобіжний захід для активістів Автомайдану до 5 ранку. Заздалегідь не було відомо, чиї справи і коли слухатимуться.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram