ГоловнаПолітика

Кличко: відставка Януковича зараз була б логічним кроком

Майдан - це протест проти влади, підкреслив опозиціонер

Кличко: відставка Януковича зараз була б логічним кроком
Фото: donbass.ua

Відставка президента Віктора Януковича була б логічним кроком у ситуації, яка склалася.

Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко у коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє прес-служба партії.

"Відставка уряду Азарова мала відбутися майже два місяці тому. Цей час втратили, і температура в суспільстві набагато підвищилася. Тепер логічним кроком була б відставка Януковича", - сказав Кличко.

Він також зазначив, що сьогодні також важливе питання - це амністія та звільнення всіх затриманих демонстрантів, які стали жертвами терору діючої влади.

"Майдан - це протест проти влади, проти існуючої несправедливості та корупції. Ми бачимо, як сьогодні зрослися влада і кримінал. Ми бачимо "тітушок", яких покриває міліція. Людям, які вийшли на протест, потрібні гарантії, що ситуація зміниться. Майдан розійдеться тільки тоді, коли влада виконає вимоги суспільства, а сьогодні це - повне перезавантаження влади в Україні", - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, сьогодні, 28 січня, прем'єр-міністр Микола Азаров подав у відставку. Президент Віктор Янукович прийняв відставку Азарова та всього складу Кабміну. Також він доручив Кабміну продовжувати роботу до початку роботи новосформованого уряду.

Також нагадаємо, 1 грудня 2013 року лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко, виступаючи на Народному віче в Києві, заявив, що Євромайдан в центрі Києва триватиме до відставки президента України Віктора Януковича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram