ГоловнаПолітика

Тимошенко: відставки Азарова для остаточної перемоги недостатньо

Екс-прем'єр закликала українців не зупинятися

Тимошенко: відставки Азарова для остаточної перемоги недостатньо

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає відставку Кабміну та прем'єр-міністра Миколи Азарова першим досягненням Євромайдану.

Про це йдеться у її зверненні до народу України, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Те, що сьогодні Микола Азаров подав у відставку та було скасовано частину диктаторських законів, - не є каяттям влади або перемогою опозиції. Це є перший реальний результат боротьби людей, які вийшли на всі майдани України та світу і почали брати владу в свої руки. Перемога, яку Майдан виборов сьогодні , - є першим успішним кроком", -  йдеться у зверненні Тимошенко.

Водночас екс-прем'єр зазначає, що для остаточної перемоги цього недостатньо.

"Не зупиняйтеся! Ідіть вперед! Покладайтеся лише на себе та свою єдність! Перемагайте повністю та остаточно! Якщо ви зараз зупинитеся, не отримавши повної перемоги, усі жертви, які вже принесені українцями в своїй самовідданій боротьбі, будуть зраджені", - додає Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні, 28 січня, прем'єр-міністр Микола Азаров подав у відставку. Президент Віктор Янукович прийняв відставку Азарова і всього складу Кабміну. Також він доручив Кабміну продовжувати роботу до початку роботи новосформованого уряду.

Також нагадаємо, відставка уряду Миколи Азарова - одна з основних вимог опозиції на переговорах з владою щодо врегулювання політичної кризи в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram