ГоловнаПолітика

Кличко сподівається, що Янукович не запровадить надзвичайний стан

Один з лідерів опозиції також заявив, що "не бачить себе в уряді Януковича"

Кличко сподівається, що Янукович не запровадить надзвичайний стан
Фото: EPA/UPG

Віталій Кличко заявив, що сподівається, що президент Віктор Янукович не вирішить запровадити надзвичайний стан.

Про це лідер партії "УДАР" заявив у коментарі журналістам після завершення переговорів між представниками влади й опозиції". Запровадження надзвичайного стану стане причиною для нового етапу ескалації кризи і ні до чого доброго не призведе", - вважає Кличко. Він також висловив упевненість у тому, що президент Янукович живе у "теплому інформаційному кліматі", який створює для нього його оточення. "Оточення Януковича запевняє його в тому, що все в країні добре і те, що відбувається на майданах усієї країни, - придумане маленькою групою "екстремістів", - заявив Кличко.

На запитання, чи обговорювали можливість Віталія Кличка зайняти одне з крісел в уряді голова "УДАРу" заявив, що не бачить себе в уряді Януковича. "Немає сенсу зі мною обговорювати роботу в уряді", - додав він.

Нагадаємо, увечері 27 січня лідери опозиції продовжили переговори з Віктором Януковичем і домовилися про умови скасування законів, ухвалених Радою 16 січня, прийняття закону про амністію протестувальників, а також про спільну роботою над змінами до Конституції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram