ГоловнаПолітика

Партія регіонів погодилася змінити склад Кабміну

Президент особисто був на зустрічі з ПР

Партія регіонів погодилася змінити склад Кабміну
Фото: EPA/UPG

Завершилося засідання фракції Партії регіонів, за його підсумками учасники домовилися розпочати процес переформатування Кабінету Міністрів.

"Це питання вирішуватимуть у парламенті наступного тижня", - цитує депутата з фракції ПР Владислава Лук'янова РБК-Україна.

За словами парламентарія, учасники засідання фракції ПР погодилися з тим, що питання про запровадження надзвичайного стану в Україні наразі немає в порядку денному і на засіданні його не порушували.

"Ми дійшли до того, що потрібно зробити все, щоб силового варіанта не допустити. Обговорили підсумки переговорів президента з опозицією", - сказав Лук'янов.

Також Лук'янов спростував інформацію про те, що  президента Віктора Януковича не було на засіданні фракції

"Президент прийшов до нас у перерві переговорів з опозицією. Він не звертався до нас по Skype. Президент радився з нами, а потім повернувся до опозиції. Загалом, обстановка була нормальною і конструктивною, ніхто не був незадоволений", - заявив Лук'янов.

"На засіданні сьогодні була майже вся фракція Партії регіонів. Можливо, не було максимум 10 депутатів. Хтось зламав ногу, хтось у відрядженні. Нам розіслали напередодні sms, тому ми зібралися. Або не приїхали тільки ті, хто фізично не зміг. Була більшість фракції, майже всі", - додав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram